Laat nu de inboedel ontruiming verzorgen door Zuid-holland TotaalOntruimingen

Uw inboedel ontruimen doet u niet dagelijks. Bovendien kunnen er omstandigheden zijn waardoor u er zelf niet toe in staat bent. Wij helpen u graag in zo’n situatie. Onze medewerkers werken uiterst professioneel en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Wij verzekeren u van een bezemschone oplevering van uw huis of bedrijfsruimte. Dit betekent dat de ruimte voldoet aan de wensen en eisen van de koper, huurder of huiseigenaar. Voor uw inboedel ontruiming schakelt u Zuid-Holland totaalontruimingen in.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Compleet leeggehaald

Wij zorgen er bij een inboedel ontruiming voor dat het hele pand compleet leeggehaald wordt en volledig vrij is van meubilair, gordijnen, vloerbedekking en andere losse onderdelen die niet aan het pand toebehoren. Desgewenst kunnen wij naast inboedel ontruimen, zorgen voor het vullen van gaten en kleine reparatie werkzaamheden, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

woning-ontruimen

Wij kopen uw inboedel op

Onze medewerkers weten precies waar u de beste prijs voor uw inboedel kunt krijgen. U kunt ook uw inboedel via ons laten veilen. Wij hebben jarenlange ervaring met boedelontruiming en behandelen alle inboedel dan ook met de grootste zorg. Wij gooien nooit zomaar iets weg. Wij hebben een breed netwerk met goede doelen waar we spullen een tweede leven geven.

Afval milieuvriendelijk verwijderen

In deze tijd is het erg belangrijk dat al het afval milieuvriendelijk wordt verwijderd. Naast ontruiming van de volledige inboedel zorgen wij er ook voor dat al het afval op een milieuvriendelijke manier verwijderd wordt. Wij maken graag duidelijke afspraken, zodat wij optimaal van kunnen zijn en de meubels en overig interieur ontruimen die u wilt.

Ervaar nu het gemak

Met onze jarenlange ervaring en vakkundige werkwijze is een ontruiming in een mum van tijd gebeurd en kan het pand snel opgeleverd worden. Ervaar het gemak van een inboedel ontruiming en laat u informeren over onze overzichtelijke werkwijze. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06-21237553 of stuur ons een mail op zh@totaalontruimingen.nl. Wij staan graag voor u klaar.