Zorgeloze en voordelige woning ontruiming

Heeft u een woning of een appartement ontruiming op handen staan? Dan kan een lastige opgave zijn. Zeker wanneer het niet uw eigen woning betreft, maar van bijvoorbeeld een overleden dierbare. U zit dan midden in de emotie van het overlijden en veel geregel en u moet dan ineens gaan nadenken voor het leegruimen van de woning. Dat is niet makkelijk. U kunt in dat geval altijd de woning ontruiming uitbesteden aan Zuid Holland Totaal Ontruimingen. Wij zijn dé betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen in Zuid-Holland. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor inboedel nemen wij graag de woning of appartement ontruiming voor onze rekening.

Wat ons uniek maakt

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten gingen u voor
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Efficiënt en vakkundige ontruiming

Wij hebben ons als professioneel ontruimingsbedrijf volledig gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig ontruimen van woningen en appartementen. Wij verzorgen voor u de volledige woningontruiming en doen dat aan de hand van de wensen en eisen die u stelt, of zoals de woningbouwvereniging die vraagt bij het bezemschoon opleveren van een woning. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen.

woning-ontruiming

Wij gaan zorgvuldig met uw spullen om

We realiseren ons altijd dat een huis ook een thuis voor iemand is of was en dat deze gevuld is met soms onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Wij hebben jarenlange ervaring met inboedel ontruiming en behandelen alle inboedel dan ook met de grootste zorg. Ook als het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Wij gooien nooit zomaar iets weg. Wij hebben een breed netwerk met goede doelen waar we spullen een tweede leven geven. En als we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen vinden, dan leggen wij die netjes voor u opzij.

Servicegericht en klantvriendelijk

De servicegerichte en klantvriendelijke manier van woningen ontruimen is voor veel mensen een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Daarbij hanteren wij lage prijzen en zijn wij in staat de woning of appartement bezemschoon op te leveren. Wacht niet langer met een woning ontruiming en kom vandaag nog in contact met ons door te bellen naar 06-21237553 of stuur ons een mail op zh@totaalontruimingen.nl. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw woning te ontruimen. Een woning ontruimen was nog nooit zo eenvoudig!

    Banner