Professionele, zorgvuldige woning ontruiming in Rotterdam

Gelukkig staat een woning ontruiming in Rotterdam u niet dagelijks wachten. Toch kan een zomaar ineens op uw pad komen. U moet bijvoorbeeld plotseling voor uw werk verhuizen, of er is een onverwacht overlijden in de familie of in uw vriendenkring. Dan moet er ineens heel veel gebeuren. Om tijd over te houden voor de zaken die echt belangrijk zijn, kunt u uw woningontruiming in Rotterdam met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Totaal Ontruimingen. Wij zijn de betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen voor Rotterdam en de hele regio Zuid-Holland. Wij doen professionele en zorgvuldige woning ontruimingen tegen eerlijke prijzen. Bel ons voor een afspraak of een offerte voor uw woning ontruiming in Rotterdam.

Waarom Zuid-Holland Totaal Ontruimingen?

Bij Zuid-Holland Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Specialist in totaaloplossingen
  • Bezemschone oplevering
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar
  • 1500 tevreden klanten
woning-ontruiming

Overige werkzaamheden bij een woning ontruiming

woning-ontruiming

Een woning ontruiming in Rotterdam die wij gedaan hebben, voldoet altijd aan uw wensen of aan de eisen van bijvoorbeeld de woningbouwvereniging. Het huis is dan uiteraard helemaal netjes leeg en bezemschoon. Wilt u dat wij extra werkzaamheden doen, zoals reparaties? Dan kan dat natuurlijk ook. Denk daarbij aan werkzaamheden als gaten vullen muren, bedrading wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen en/of een vloer verwijderen. Bel onze professionals gerust voor meer informatie.

Wanneer een woning ontruiming in Rotterdam?

Het is een dag die vroeg of laat altijd kan voorkomen: u heeft te maken met een huisuitzetting, een verhuizing voor werk of een overlijden in de familie. Dat zijn gebeurtenissen die kunnen leiden tot een woning ontruiming in Rotterdam. En meestal heeft u daar dan ook niet veel tijd voor. Komt u tijd tekort, is het te emotioneel, of staat u er helemaal alleen voor? Totaal Ontruimingen staat voor u klaar om een zorgeloze woningontruiming in Rotterdam voor u te organiseren. Of het nu gaat om een kleine flat, een boot of een compleet kasteel; wij verzorgen de ontruiming graag voor u!

Bezemschoon opleveren

Om een woning voor een volgende bewoner netjes achter te laten, moet deze bezemschoon worden opgeleverd. En dat heeft meer voeten in de aarde dan u denkt. Wij doen dat werk dagelijks. Onze klanten merken dat en waarderen dat in een vaak emotionele periode. Meubels en witgoed die we tegenkomen zijn meestal nog niet versleten. Wij gooien dan ook nooit zomaar weg. Wij hebben een breed netwerk goede doelen en kringlopen waar we spullen een tweede kans geven. Maar dat doen we altijd in overleg met u!

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming laten doen in Rotterdam? Neem dan contact met onze professionals op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in. Je kan ons ook bereiken door een mail te sturen naar zh@totaalontruimingen.nl. Wij helpen u graag bij het ontruimen van uw woning, bedrijf of inboedel.