Zorgeloze en voordelige woning ontruiming in Leiden

Is er bij u binnenkort een woning ontruiming in Leiden aanstaande? Het volledig ontruimen van een woning na een overlijden of voor een verhuizing en die opleveren volgens de eisen van de woningbouw is een behoorlijke opgave. U besteedt de tijd die u nodig heeft voor een woning ontruiming liever of beter aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan het inrichten van uw nieuwe woning of voor afhandelen van andere dringender zaken. Laat in dat geval dat de woning ontruiming in Leiden verzorgen door een betrouwbaar en professioneel bedrijf: Totaal Ontruimingen. Wij nemen al uw ontruiming werkzaamheden voor onze rekening tegen eerlijke prijs. Bel ons om een afspraak te maken of voor het opstellen van een offerte voor uw woning ontruiming in Leiden.

Wat ons zo uniek maakt

Bij Zuid-Holland Totaal Ontruimingen kunt u  altijd rekenen op:

  • Service gerichte woning ontruiming
  • Bezemschoon opgeleverd
  • Zorgvuldig en snel
  • Gratis en vrijblijvend een offerte
  • Altijd de scherpste prijs
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 1500 tevreden klanten
  • Gemotiveerde en flexibele werknemers
woning-ontruiming

Wat gebeurt er bij een woning ontruiming?

Een bezemschoon opgeleverde woning voldoet na ons werk aan de eisen die u en/of de woningbouwvereniging aan de woning stelt. Het huis dan helemaal leeg. Bovendien verrichten wij, desgewenst, kleine reparaties en werkzaamheden, zoals gaten in muren vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen en/of een vloer verwijderen.

woning-ontruiming

Waarom een woning ontruiming?

Waarom is een woning ontruiming in Leiden nodig? In geval van een verhuizing of een overlijden in de familie of vriendenkring kan een woning ontruiming nodig zijn. Want vaak is er haast bij. Gaat het om een seniorenverhuizing? Is de ontruiming emotioneel te zwaar voor u? Weet u niet hoe en waar u moet beginnen? Of staat u er in uw eentje voor en heeft u geen tijd of voldoende hulp voor de ontruiming? Totaal Ontruimingen helpt u met een zorgeloze woningontruiming in Leiden. Of het nu gaat om een eenkamerappartement of een complete villa!

woning-ontruimen

Woning bezemschoon opgeleverd in Leiden

Uit ervaring weten wij dat veel mensen na gedane zaken overtuigd zijn geraakt van het feit dat het uitbesteden van een woning ontruiming ideaal is. Het geeft rust in een vaak emotioneel moeilijke periode. Vaak staan er in een woning meubelen en witgoed die nog vele jaren kunnen meegaan. Die gooien wij niet zomaar weg. Wij overleggen met u wat er de bruikbare spullen moet gebeuren. Zo hebben wij een breed netwerk aan goede doelen opgebouwd. Hergebruik van goede spullen is een belangrijk streven van Totaal ontruimingen. En als we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen aantreffen, dan leggen wij die netjes terzijde voor u. U kunt er bij ons op rekenen dat wij de betreffende woning binnen de gestelde termijn netjes bezemschoon opleveren.

Contact opnemen met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming doen in Leiden? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.