Inboedel opruimen

Wij bieden u de volgende service en hulp bij het opruimen van de inboedel en het ontruimen van de ouderlijke woning. Alle spullen zoals de overgebleven meubelen, huisraad, inboedel, kleding, serviezen, boeken en misschien wat rommel kunnen wij voor u leegruimen. Wij kopen geen inboedels op maar zijn gespecialiseerd in het ontruimen van kamers, huizen, flats, appartementen, etagewoningen, eengezinswoningen, aanleunwoningen, inleunwoningen en noem maar op. Zowel eigendom als huur.

 

Rommel opruimen

Van het schoonmaken van een toilet tot een complete woning- ontruiming: Wij staan voor u klaar. Met onze gespecialiseerde schoonmakers zijn wij in staat om in korte termijn een woning weer op orde te krijgen. Het kan hierbij gaan om een grote schoonmaak, maar ook een complete ontruiming waarbij de gehele inboedel wordt afgevoerd. Door onze ruime ervaring met dit soort opdrachten weten we waar we hierbij op moeten letten. Naast de schoonmaak verzorgen we vaak het plaatsen van een container en het afvoeren van de inboedel. Dit laatste doen we zowel naar een opkoper als naar de afvalverwerker.

 

Woning opruimen

Na een overlijden moet een huis, hoe wrang ook, nu eenmaal leeg opgeleverd worden. Als een woning verkoopklaar moet worden gemaakt of de huur wordt opgezegd, dient de overgebleven inboedel opgeruimd te worden en het huis zo snel mogelijk leeggemaakt te worden. Een opleveringsdatum met een deadline kan een probleem zijn. Bij huurwoningen is ook meestal de eis dat het huis in oorspronkelijke staat teruggebracht moet worden. Totaal ontruiming is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opruimen, ontruimen en afvoeren van overblijvende inboedels, huisraad en losse spullen.

woning-ontruiming

Efficiënt en vakkundig

Wij hebben ons als professioneel ontruimingsbedrijf volledig gespecialiseerd in het efficiënt en vakkundig opruimen van woningen. U kunt zich toeleggen op uw zaken, terwijl wij voor u de woning, inboedel of rommel opruimen.

Servicegericht en klantvriendelijk

De servicegerichte en klantvriendelijke manier van woningen opruimen is voor veel mensen een belangrijke reden om voor ons te kiezen. Daarbij hanteren wij lage prijzen en zijn wij in staat de woning bezemschoon op te leveren.

Wacht niet langer

Wacht niet langer met de woning, inboedel of rommel op te ruimen en bel ons vandaag nog op 06-21237553 . Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw woning te ontruimen. Een woning ontruimen was nog nooit zo eenvoudig!