Professionele, voordelige woning ontruiming in Dordrecht

Een woning ontruiming in Dordrecht: dat staat u niet elke dag te wachten! Maar wat doet u als u er onverhoopt toch ineens mee te maken krijgt. U moet bijvoorbeeld plotseling verhuizen, of er komt iemand in de familie onverwacht te overlijden. Dat is ineens een heleboel geregel en gesjouw! Besteed dan die woningontruiming in Dordrecht uit aan Totaal Ontruimingen, de betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen voor heel Zuid-Holland. Wij doen professionele en zorgvuldige woning ontruimingen tegen eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor een offerte of het inplannen van uw woning ontruiming in Dordrecht.

Wanneer is woning ontruiming in Dordrecht aan de orde?

Heeft u te maken met een huisuitzetting, een verhuizing voor werk of een overlijden in de familie? Dergelijke gebeurtenissen kunnen aanleiding zijn voor een woning ontruiming in Dordrecht. En dat moet dan meestal ook nog heel snel plaatsvinden. Gaat het om een seniorenverhuizing? Een ontruiming van iemand die u goed kende? Of moet u de ontruiming in uw eentje regelen? Totaal Ontruimingen helpt u met een zorgeloze woningontruiming in Dordrecht. Of het nu gaat om een kleine flat of een compleet kasteel; wij verzorgen de ontruiming graag voor u!

woning-ontruiming

Bezemschoon opleveren van de woning

Een woning leeg opleveren alleen is niet voldoende. Om het voor een volgende bewoner netjes achter te laten, moet de woning bezemschoon zijn. En dat heeft wat meer voeten in de aarde. Wij doen dat werk dagelijks. Onze klanten merken dat. Het geeft iedereen veel rust in een vaak emotioneel zware tijd. Meubels en witgoed die we tegenkomen zijn meestal nog niet versleten. Wij overleggen met u wat er met bruikbare spullen moet gebeuren. Wij gooien ze namelijk nooit weg. Wij hebben een breed netwerk goede doelen en kringlopen waar we spullen een tweede kans geven.

Overige werkzaamheden bij een woning ontruiming?

Als de woning ontruiming in Dordrecht door ons geregeld is, voldoet deze volledig aan uw eisen of die van de woningbouwvereniging. Het huis is dan uiteraard helemaal netjes leeg en bezemschoon. Ook kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld reparaties, zoals het vullen van gaten in muren, bedrading wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen en/of een vloer verwijderen.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming laten doen in Dordrecht? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.