Professionele, zorgvuldige woning ontruiming in Schiedam

Een woning ontruiming in Schiedam is vast niet uw dagelijkse bezigheid? Toch kan een ontruiming zomaar ineens op uw pad komen. U moet bijvoorbeeld plotseling voor uw werk verhuizen, of er is een onverwacht overlijden in de familie of in uw vriendenkring. Dan moet er ineens veel gedaan worden. Om tijd over te houden voor de zaken die echt belangrijk zijn, kunt u uw woningontruiming in Schiedam met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Totaal Ontruimingen. Want een woning ontruiming in Schiedam is wel onze dagelijkse bezigheid. Wij zijn de betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen voor Schiedam en Zuid-Holland. Bel ons voor een afspraak of een offerte voor uw woning ontruiming in Schiedam.

Wanneer woning ontruiming in Schiedam?

Vroeg of laat kan de dag van een woningontruiming u zomaar overkomen. Gebeurtenissen als een huisuitzetting of een overlijden in de familie kunnen de onverwachte oorzaak zijn van een woning ontruiming in Schiedam. Heeft u daar zomaar ineens de tijd voor, of de energie? Totaal Ontruimingen staat dan voor u klaar om een zorgeloze woningontruiming in Schiedam voor u te organiseren. Of het nu gaat om een kleine flat, een boot of een compleet kasteel; wij verzorgen de woning ontruiming graag voor u!

woning-ontruimen

Bezemschoon opleveren

Om een woning voor een volgende bewoner netjes achter te laten, moet het huis meestal bezemschoon worden opgeleverd. En dat kost meer tijd dan u zou verwachten. Voor ons is dat dagelijkse kost. Onze klanten merken en waarderen dat. Zeker als dat nodig is in een emotionele periode. Meubels en witgoed die we tegenkomen zijn meestal nog niet versleten. Wij gooien dan ook nooit zomaar weg. Wij hebben een breed netwerk goede doelen en kringloopwinkels waar we goede spullen een tweede kans geven. Maar uiteraard doen we dat altijd in overleg met u!

Overige werkzaamheden bij een woning ontruiming?

Een woning ontruiming in Schiedam die wij verzorgd hebben, voldoet altijd aan uw wensen of aan de eisen van bijvoorbeeld de woningbouwvereniging. Het huis is dan uiteraard helemaal netjes leeg en bezemschoon. Wist u dat wij ook extra werkzaamheden kunnen doen, zoals reparaties? Denk daarbij aan gaten vullen in muren, bedrading wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen en/of een vloer verwijderen.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming laten doen in Schiedam? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.