Zorgeloze en voordelige woning ontruiming in Alphen aan den Rijn

Is er bij u, of bij familie of vrienden, een woning ontruiming nodig in Alphen aan den Rijn? Dan kan dat een behoorlijke opgave voor u zijn waar u wat betreft tijd en energie niet op zit te wachten. Besteed de woningontruiming in Alphen aan den Rijn dan uit aan Totaal Ontruimingen, een betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor meubels en ander inventaris nemen wij graag uw ontruiming voor onze rekening tegen een eerlijke prijs. Neem snel contact met ons op voor een offerte of het inplannen van uw woning ontruiming in Alphen aan den Rijn.

Hoe en wat van een woning ontruiming

Een woning ontruiming in Alphen aan den Rijn kan zomaar ineens aan de orde zijn. Bij een verhuizing van uzelf of na het overlijden van een familielid of een dierbare vriend of vriendin kan een woning ontruiming plotseling nodig zijn. En vaak moet dat snel gebeuren, omdat de woning gereed moet komen voor een volgende bewoner. Staat u voor een seniorenverhuizing? Een emotioneel zware ontruiming? Weet u niet hoe en waar u moet beginnen? Of staat u er helemaal alleen voor? Totaal Ontruimingen helpt u met een zorgeloze woningontruiming in Alphen aan den Rijn. Gaat het om een flatje of een complete villa? We doen het graag voor u!

Bezemschone woning in Alphen aan den Rijn

Totaal Ontruimingen neemt u de volledige woningontruiming uit in Alphen aan den Rijn uit handen en zorgt ervoor dat de woning volgens uw specificaties wordt ontruimd. Denk hierbij aan bezemschoon opleveren van de woning of ontruimen volgens de specificaties van de woningvereniging. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen.

woning-ontruiming

Zorgvuldig omgaan met inboedel

We weten als geen ander dat een huis ook een thuis is en dat dit gevuld is met vooral onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Wij hebben jarenlange ervaring met boedelontruiming en zullen dan ook altijd alle spullen met zorg behandelen, vooral wanneer het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Wij gooien niets weg. Wij hebben een breed netwerk goede doelen waar spullen een tweede leven krijgen. En vinden we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen? Dan leggen wij die netjes opzij voor u.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming laten doen in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.