Professionele, discrete woning ontruiming in Vlaardingen

Heeft u hulp nodig van een discreet en zorgvuldig werkend bedrijf voor een woning ontruiming in Vlaardingen? Maak dan gebruik van de diensten van Totaal Ontruiming. Wij zijn een brede en ervaren organisatie op het gebied van woningontruimingen. Onze aanpak is persoonlijk, discreet en professioneel. Wanneer u ervoor kiest om uw woning ontruiming door ons te laten verzorgen, weet u dat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Wilt u meer informatie over onze diensten? Lees dan gauw verder of neem even contact met ons op. U kunt uiteraard ook meteen een datum met ons plannen voor uw woning ontruiming in Vlaardingen.

Wanneer een woning ontruiming in Vlaardingen?

Heeft u te maken met veel emoties omdat uw naaste is overleden? Bij Totaal Ontruimingen zorgen wij ervoor dat u de woning ontruiming geheel aan ons kunt overlaten. Wij gaan met uiterste voorzichtigheid en respect om met de spullen van uw naaste. Mocht u dit graag willen, dan kunnen wij de woning ook bezemschoon opleveren. Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij ontruimen na een overlijden? En bent u benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan voor woning ontruiming in Vlaardingen.

woning-ontruiming

Bezemschoon opleveren

Een woning ontruiming kost vaak meer tijd dan u denkt. Met al onze ervaring kijken wij daar niet meer van op. Zeker in een emotionele tijd, staat niet iedereens hoofd naar een woning ontruiming. Voor ons is het onze dagelijkse bezigheid. En dat waarderen al onze klanten. Een ontruiming doe wij zeer discreet. Meubels en witgoed die we tegenkomen zijn meestal nog niet versleten en gooien wij nooit zomaar weg. Wij hebben een breed netwerk goede doelen en kringloopwinkels waar we goede spullen een tweede kans geven. Dat doen we overigens altijd in overleg met u!

Reparaties en extra werkzaamheden bij woning ontruiming?

Een woning ontruiming in Oud-Beijerland verzorgen wij altijd naar de wensen van u en de betreffende woningbouwvereniging. Wij maken het huis helemaal netjes leeg en bezemschoon voor de volgende bewoners. Wist u dat wij ook extra werkzaamheden kunnen doen, zoals reparaties? Denk daarbij aan gaten in muren opvullen, bedrading en kabels wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen en/of het verwijderen van vloeren of vloerbedekking.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming laten doen in Oud-Beijerland? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.