Zorgeloze en voordelige woning ontruiming in Delft

Heeft u een woning ontruiming in Delft op handen staan? Dan kan een lastige opgave zijn. Zeker wanneer het niet uw eigen woning betreft, maar van bijvoorbeeld een overleden dierbare. U zit dan midden in de emotie van het overlijden en veel geregel en u moet dan ineens gaan nadenken voor het leegruimen van de woning. Dat is niet makkelijk. U kunt in dat geval altijd de woning ontruiming in Delft uitbesteden aan Totaal Ontruimingen. Wij zijn dé betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen in Zuid-Holland. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor inboedel nemen wij graag de woning ontruiming voor onze rekening. Neem snel contact met ons op voor een offerte of het inplannen van uw woning ontruiming in Delft.

Hoe en wat van een woning ontruiming

Het kan iedereen op een dag zomaar overkomen dat er een woning ontruiming in Delft kan de orde is. Gaat u zelf halsoverkop verhuizen, of er een familielid overleden? Een woning ontruiming kan dan plotseling nodig zijn. En meestal moet die klus ook snel geklaard zijn, omdat de woning gereed moet komen voor een volgende bewoner. Staat u voor een seniorenverhuizing? Een emotioneel zware ontruiming? Weet u niet hoe en waar u moet beginnen? Of staat u er helemaal alleen voor? Wat de reden ook is: Totaal Ontruimingen helpt u met een zorgeloze woningontruiming in Delft.

Woning in Delft bezemschoon opgeleverd

Totaal Ontruimingen verzorgt voor u de volledige woningontruiming in Delft en doet dat aan de hand van de wensen en eisen die u stelt, of zoals de woningbouwvereniging die vraagt bij het bezemschoon opleveren van een woning. Ook verrichten wij als het nodig is kleine reparaties en werkzaamheden. Denk hierbij aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen.

woning-ontruiming

Zorgvuldig omgaan met inboedel

We realiseren ons altijd dat een huis ook een thuis voor iemand is of was en dat deze gevuld is met soms onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Wij hebben jarenlange ervaring met boedelontruiming en behandelen alle inboedel dan ook met de grootste zorg. Ook als het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Wij gooien nooit zomaar iets weg. Wij hebben een breed netwerk met goede doelen waar we spullen een tweede leven geven. En als we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen vinden, dan leggen wij die netjes voor u opzij.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming in Delft laten doen? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.