Zorgeloze en voordelige woning ontruiming in Ridderkerk

Heeft u een woning ontruiming nodig in Ridderkerk? U kunt bij Totaal Ontruimingen terecht wanneer u een seniorenwoning ontruiming wilt laten verzorgen, een huis leeg wilt laten ruimen na een overlijden of uw huurwoning wilt laten ontruimen om deze bezemschoon op te leveren. Dit alles doen wij met de nodige zorgvuldigheid, vakkundige kennis en uiteraard respect. Wij zijn dé betrouwbare en professionele specialist in woningontruimingen in Zuid-Holland. Met onze discrete werkwijze en goede zorg voor inboedel nemen wij graag uw woning ontruiming voor onze rekening. Neem snel contact met ons op voor een offerte of het inplannen van uw woning ontruiming in Ridderkerk.

Hoe en wat van een woning ontruiming

Moet u een woning ontruiming in Ridderkerk laten doen, omdat een dierbare is overleden? Dat is een heftige tijd voor de nabestaanden die veel emoties met zich meebrengt. Doe daarom een beroep op onze specialisten. Bij uw woningontruiming hanteren wij een discrete en respectvolle benadering. Dus staat u voor een emotioneel zware ontruiming? Weet u niet hoe en waar u moet beginnen? Of staat u er helemaal alleen voor? Wat de reden ook is: Totaal Ontruimingen helpt u met een zorgeloze woningontruiming in Ridderkerk.

woning-ontruimen

Woning in Ridderkerk bezemschoon opgeleverd

Wij verzorgen uw volledige woningontruiming in Ridderkerk en op basis van uw wensen en aanwijzingen en/of volgens de voorwaarden die een woningbouwvereniging stelt voor het bezemschoon opleveren van een woning. En als u dat handig vindt, verrichten wij ook kleine reparaties en werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan gaten vullen, elektrische draden wegwerken, gordijnrails of zonneschermen weghalen of een volledige vloer verwijderen.

Zorgvuldig omgaan met inboedel

Wij weten uit onze ruime ervaring dat een huis ook een thuis voor iemand is of was en dat die volstaat met soms onvervangbare inboedel van sentimentele waarde. Daar gaan wij dus altijd zeer zorgvuldig mee om. Ook als het niet duidelijk is wat er met een specifiek item moet gebeuren. Wij gooien nooit zomaar iets weg. Wij hebben een breed netwerk met goede doelen waar we spullen een tweede leven kunnen geven. En als we tijdens onze werkzaamheden waardevolle of persoonlijke bezittingen vinden, dan leggen wij die netjes voor u opzij.

Waarom Totaal Ontruimingen?

Bij Totaal Ontruimingen kunt u rekenen op:

  • Voordelige, snelle en zorgeloze ontruiming
  • Totaaloplossingen
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 24/7 bereikbaar

Neem direct contact op met Totaal Ontruimingen

Wilt u een woning ontruiming in Ridderkerk laten doen? Neem dan contact met ons op via nummer 06-21237553 , of vul het contactformulier in.